2. prosince 2012

Red Hills - 13.

Autor: Akame Sora
Překlad. Nade

Třináctka prý znamená smůlu. (Pro mě teda ne!) Ale někdo rozhodně smůlu mít bude, nechte se překvapit kdo. :-)
Opět děkuji vám všem, kteří jste mi vyslovili podporu. Moc toho cením. Díky drahouškům, jako je: Saskya, Lafix, Jája, Káťa, YKV, mariaa, Černá Kočka, Bobo, Zuzana, bacil, Jesssnape, Jutaki, Anna, kali, Lily, Rejsek009 a čtyři anonymci.
Někdo tu vyslovil myšlenku, že je to lepší než originál. Opravdu děkuji za takovou poklonu, ale nezasloužím si ji. Originálu se držím téměř doslovně a změny dělám pouze, pokud to v češtině zní nepatřičně. Toť vše. Autorka je skvělá a já se na ní jenom přiživuji. Přesto se červenám potěšením. :-D  Díky.
Užijte si to, protože tahle kapitola byla opravdu náročná...




13. kapitola

Blížila se druhá hodina, když se hosté konečně začali rozcházet. Letaxová síť zůstala tuto noc otevřená a většina z pozvaných se mohla vrátit do svých domovů. Byli také takoví, včetně rodiny Weasleyových a Lupina, kteří se rozhodli zůstat a využít hradní ložnice.

Harry vrhnul úzkostlivý pohled směrem k Dracovi. Po celý večer mladíka sledoval. Pokoušel se představit si jejich svatební noc a nedokázal najít východisko z nastalé situace.

Opřel se o zeď a zpod přivřených víček pozoroval manžela.

Manžel.

No, není to absurdní? Malfoy byl jeho muž a nesl jeho jméno, stejně jako on nesl to jeho. Draco Lucius Apollo Malfoy-Potter a Harry James Potter-Malfoy. Došli k závěru, že tohle řešení bude nejméně nespravedlivé a ani jeden z nich proti tomu neměl námitky.

Zmijozel byl po větší část jeho života jeho nepřítel. Potter ho neměl rád, pro něho to byl sobecký a rozmazlený hajzl, pokládal ho za ztělesněné zlo a bylo opravdu těžké na to zapomenout.

Harry se ocitl v poněkud nezáviděníhodné pozici, a pokud ta noc neměla skončit smrtí jednoho z nich, bude muset změnit svůj postoj a nějak přijmout blížící se katastrofu.

Povzdechl si a pokračoval v pozorném sledování Malfoye. Hledal něco, co by pracovalo v jeho prospěch.

Malfoy byl špion během uplynulé války.

Dobře, bod pro něj. Tajný agent v řadách Voldemorta není jen tak někdo. Nepochybně pomohl vyhrát válku, jeho informace byly pro Řád neocenitelné a mnoho lidí dnes mohlo spát spánkem spravedlivých jen proto, že díky Dracovi mohli zasáhnout v ten pravý okamžik. Nebylo pochyb o tom, že mise, kterou přijal jako sedmnáctiletý, byla tvrdá a nebezpečná, a pouze vrozená chytrost ho zachránila od kruté smrti, určené pro zrádce. Navíc kvůli tomu mladík obětoval vlastního otce a tím se odříznul od rodiny. Harry nevěděl, jestli by sám dokázal udělat takový krok. Musel přiznat, že cítil jistý druh obdivu pro odhodlání mladého muže a sílu jeho přesvědčení. Jedna věc byla jistá - pokud se Draco do něčeho pustil, dotáhnul to až do konce, bez ohledu na cenu.

Draco se staral o svého bratra.

Další bod. Dítě bylo bastard a přijmout ho do rodiny znamenalo riziko, že to jednou v budoucnosti ohrozí Malfoyovu pozici jediného dědice. A přesto se mladík rozhodl o něho postarat a dělal to opravdu dobře. Harry ani nemohl uvěřit, že někdo jako Malfoy může být tak dobrý a laskavý opatrovník. Zdá se, že pod rouškou cynického aristokrata se schovávalo mnohem víc, než si dosud myslel.

Draco byl pohledný.

Ve skutečnosti si to plně uvědomil teprve dnes, když ho viděl stát v hale. Do té chvíle o Malfoyových vnějších kvalitách příliš nepřemýšlel. No, vlastně nepřemýšlel o žádných jeho kvalitách! Ale pokud měl být objektivní, musel přiznat, že pohled na muže, oblečeného ve svatebních šatech, opravdu zapracoval na jeho představivosti. Ano, Draco byl muž, na kterém bylo těžké nenechat oči. Vysoký, štíhlý, dobře stavěný ... Proti své vůli začal Harry uvažovat, jestli je jeho muž v posteli stejně chladný a vážný jako obvykle, a zvrácený úsměv rozjasnil jeho tvář. Ne! Určitě ne. Malfoy rozhodně dokázal být spontánní, a když nad sebou ztratil kontrolu... Ano, jejich souboje byly velkolepé.

Draco byl hetero.

Zatraceně, a všechny jeho úvahy šly k čertu. Proč se vůbec zamýšlel nad dobrými stránkami Zmijozela, když z toho stejně nic nebude? Ten ho spíš prokleje, než aby mu dovolil dotknout se ho, a Harry si nebyl úplně jistý, že by se spokojil s jediným dotykem.

Přejel očima  po celé Malfoyově postavě, když ten se právě v tu chvíli otočil, aby zachytil jeho hodnotící pohled. Nejdřív bylo na jeho tváři vidět překvapení, ale pak se ironicky usmál. Potter se zašklebil, odvrátil oči a opustil místnost. Po cestě se ještě rozloučil s Lupinem, který stál u stolu.

Sakra, měl se s někým vyspat, dokud měl ještě čas. Už několik měsíců byl sám a to určitě věci neprospívalo. Obával se, že až se ocitne s Malfoyem v jedné posteli, nebude schopen se udržet. Koneckonců, kdo by nechtěl zjistit, jestli má Draco ten úžasný platinový odstín všude? Kromě toho, on to prostě udělat musel, protože jinak ty hloupé dokumenty nezískají právní sílu. Zásah vyšší moci. Takhle si to vysvětluj, Pottere, v pokoji je láhev koňaku, třeba tomu sám uvěříš. Tiše zavrčel a začal pomalu stoupat po schodech.

Ve chvíli, kdy odbočoval do svých pokojů, vynořil se z vedlejší chodby Malfoy. Harry zamrkal a zaskočeně si všimnul, že se už zvládnul převléknout do černých kalhot a modré košile. Byl rychlý, musel odejít hned po něm bočními dveřmi a najít nějakou tajnou chodbu.

Vážně by měl přestat přemýšlet za chůze, protože pak ztrácí pojem o čase.

Draco ho beze slova minul, zastavil u dveří a vrhnul na něho zvláštní pohled. No ano, výběr ložnice. Harry se podrbal na krku a s pokrčením ramen zasyčel heslo. Současně s tím dal hadovi pokyn, že od nynějška může pan Malfoy vejít, i když on sám není v pokojích. Had přikývl a tiše otevřel průchod. Potter o krok ustoupil, pustil blonďáka před sebe a vešel za ním do svého obýváku.

„Navrhuji něčeho se napít“, zabručel a přistoupil k baru.

Malfoy přikývl a nespouštěl z něho opatrný pohled. Harry se odvrátil a sáhl do baru. Tohle je už druhá noc, kdy s Dracem popíjel koňak. Stane se z toho snad zvyk? Pomalu naplnil sklenice, láhev položil na pult a pak se otočil, protože chtěl přejít k mladíkovi. Ten však stál, k jeho překvapení, přímo před ním.

„Eee...“, otevřel inteligentně ústa při pohledu na jeho rozepnutou košili. „Malfoyi, opravdu si myslím...“

Draco přistoupil ještě blíž, jemně mu vzal sklenici z ruky a odložil ji na bar. Jejich těla se téměř dotýkala a Harry ucítil, jak se mu nos plní květinovou vůní sladkých konvalinek. ... Co to sakra?? - stačil si pomyslet, než ho pohltila Malfoyova ústa. Polibek byl divoký, téměř zoufalý. Mužovy ruce bloudily po jeho těle šíleným tempem, stáhly mu vestu a roztrhly košili. Několik knoflíků se roztočilo na podlaze.

Draco chutnal banánem a něčím, co Harry nedokázal identifikovat, ale rozhodně mu to nesedělo. Jeho ústa byla suchá a zdála se nezkušená. Přesto nedokázal na jeho polibek reagovat, protože ho dobýval až na hranici znásilnění.

Potter se vytrhnul, odstrčil blondýna a instinktivně před sebe v obranně zvedl dlaně.

„Mal... Draco, nech toho!“ zavrčel a díval se na něj vztekle. „Nejdřív si musíme promluvit.“

Malfoy přimhouřil oči, jako by neslyšel a opět se přitisknul k jeho tělu, studenýma rukama třel a hladil jeho hruď. Jeho jazyk sklouzl po klíční kosti a zamířil směrem dolů.

Potter zalapal po dechu, chytil ho za ramena a prudce jím zatřásl.

„Kurva, přestaň!“ zařval rozzlobeně. „Hráblo ti?“

Blond se na něho podíval raněným pohledem a tiše něco zasténal. Zlatý chlapec potřásl hlavou, ale stále si ho držel od těla.

„Nechápu, co to do tebe vjelo“, řekl a šokovaně na něho zíral. V rozporu s tím, co cítil, jeho tělo už stačilo na blízkost mladíka reagovat. Malfoy v košili, s rozcuchanými vlasy a zarudlými tvářemi, byl obrazem skutečné prostopášnosti a Harry by musel být z oceli, aby nepocítil touhu. Ale... nemohl. Ne takhle, ne když se na něho Zmijozel vrhal jako zvíře.

Do mysli mu vnikla vtíravá myšlenka. To byl Draco až tak zoufalý, že to chtěl udělat rychle a bez jediného slova? Cítil se ponížený tím nejhorším možným způsobem. Jeho manžel musel sex s ním považovat za odpudivý. Je heterák! Tohle je úplně normální. Snažil se nějak uklidnit, ale pocit ponížení byl silnější.

..........

Draco sledoval Potterův odchod s mírnou nervozitou. Už se rozloučil s poslední hosty v sále a zdánlivě klidně zamířil ke dveřím. Ihned po svatbě využil Severusovu myslánku a zbavil se dotěrné vzpomínky na události na ministerstvu. Aspoň to trochu uklidnilo jeho ztrápenou mysl.

V žaludku cítil uzel, který se už několik hodin nechtěl uvolnit. Jak to má udělat, aby se s ním Zlatá ostuda lidstva vyspala? Vždyť ten nevyzpytatelný Nebelvír ho prokleje v okamžiku, kdy se ho dotkne a bude mít sakra štěstí, pokud při tom neztratí některou část těla. Neměl by na sebe použít kouzlo na změnu pohlaví? Viděl to kouzlo v jedné knize, ale už jen z toho pomyšlení se mu dělalo špatně. Ne! Musí Pottera přesvědčit, že je třeba oběti pro dobro jich všech. Protože znal jeho hrdinský charakter, věděl, že svou zášť spolkne a přistoupí na konzumaci.

Konzumace - to slovo bylo tak chladné a zbavené jemnosti. Musí na to přestat myslet, jinak mu nepomůže ani vzhled Vyvoleného.

Draco nelhal sám sobě. Od jejich rozhovoru na hřišti muže pozorně sledoval a shledal ho velmi atraktivním. Potter byl vysoký a svalnatý na těch správných místech. Měl hezký obličej, jehož ozdobou byly velké smaragdově zelené oči a plné rty. Nebelvír se pohyboval nevědomě smyslným způsobem, bylo v něm něco z velké kočkovité šelmy. Zmijozel předpokládal, že je to výsledek tvrdé práce Chytače a pozdějšího bystrozora. Jedním slovem, jeho manžel byl někdo, koho by ochotně viděl ve své posteli. A že to byl zrovna Zlatý chlapec? No co, ne každý se může pochlubit přivlastněním Pottera.

„Draco, jsi připravený na svatební noc?“ Michaelův hlas způsobil, že se zastavil v půli kroku.

„Překvapuje tě to?“ podíval se na něho a ležérně se opřel o zárubeň dveří.

„Vlastně ne, ale nemůžu pochopit, proč Potter.“ Na tváři se mu objevil cynický úsměv, ale jeho oči zůstaly vážné. Bylo zřejmé, že mu na odpovědi záleží, což Malfoye velmi překvapilo. Samozřejmě už zaznamenal, že jeho čerstvě zákonitý manžel byl s tím Zmijozelem v poměrně úzkém přátelském vztahu, ale to neomlouvalo jeho zvědavost.

„Zamysli se nad tím… Zlatý chlapec, Vyvolený, Spasitel světa. Je to ikona“, usmál se posměšně Draco. „Malfoyovi nikdy neunikne nic, na čem se dá vydělat.“

„Takže je to svazek z čistě materiálních pohnutek?“ ztuhnul Michael, ale jeho tvář měla stále stejný výraz. „Proč jste se v tom případě rozhodli pro sloučení? Nejsi takový hlupák, aby si zbytečně riskoval svůj život.“

„Hmm... Nachytal jsi mě“, mnul si Draco zamyšleně bradu. „Ve skutečnosti nás pojí velmi silný cit. To zjištění bylo jako rána potloukem, potom už nic nebylo stejné.“ Oprášil si ze šatů nějaké neviditelné smítko. „Což ale nemění fakt, že Harry je tím, kým je. Láska a obchod. To se úžasně doplňuje, ne?“

Michael si ho zamyšleně prohlížel. Měl podivný pocit, že tu není všechno tak, jak to vypadá. V průběhu svatby oba muže pozoroval a bylo zřejmé, že se spolu zdržují jen tak dlouho, aby nevznikly fámy. Harry byl viditelně napjatý a na tváři měl falešný úsměv. Znal ho dost na to, aby věděl, kdy mladík lže. Malfoy rozhodně něco skrýval.

„Jestli mu ublížíš...“

„Tak mi uděláš co, Miki? Můžeš být jeho přítel, ale já jsem jeho manžel.“ Dracovy oči zaplály hrozbou. „Nepřibližuj se k němu, pokud máš v úmyslu se vměšovat. Věř mi, že ze mě nechceš mít nepřítele.“

„Nevyhrožuj, Draco“, obdařil ho muž znechuceným pohledem a vydal se směrem k východu, kde na něho čekal viditelně netrpělivý Dennis. Když míjel blonďáka, zastavil se a věnoval mu zlomyslný pohled. „Jen tak mezi námi, jeho krk je velmi citlivý, skoro ti závidím. Zajímalo by mě, jestli oheň planoucí ve Zlatém chlapci dokáže rozpustit takový rampouch, jako jsi ty.“ Zmizel ve dveřích a nechal za sebou Malfoye ve stavu úplného zmatku.

Draco stál okamžik jako zkamenělý. Co to, sakra, bylo? Jeho myšlenky se hnaly jako šílené. Potter měl rád ženy, takže odkud znal Michael takové detaily? Nebo mu snad něco uniklo? Že by o svém manželovi něco nevěděl? Proti své vůli cítil, jak ho zaplavuje vlna hněvu. Potter byl zřejmě víc, než jen Zmijozelův přítel. Na jednu stranu by to mělo své výhody, jako třeba vyřešení postelového problému, ale na druhou stranu ... Draco cítil zklamání. Ten pocit byl velmi  zvrácený.

Pomalu vystoupal po schodech a zamířil ke své ložnici. Zastavil se u obrazu draka a zamyšleně hleděl směrem k Harryho komnatám. Byla to jeho svatební noc, obětoval pro tuhle školu opravdu hodně a ať se propadne, jestli z toho něco nebude mít. Rozhodným krokem přešel ke vchodu, který vedl k Potterovým pokojům a zlostným pohledem si přeměřil svíjejícího hada. Ale dříve, než stačil cokoli říct, obraz se posunul a nechal ho vejít dovnitř.

..........

Pohled na Malfoye, který stál ve vstupu do pokoje, způsobil, že Harryho ruka instinktivně uchopila hůlku a on sám zacouval za bar. Co to je, kurva?!

Pan Draco vssstoupil v sssouladu sss příkazem - zasyčel had a prolomil ticho.

- Jsssi sssi jissstý, že je to Malfoy? -

- Ssstruktura vaší magie je ssspojená. Nepletu ssse, je to jasssné - plaz se stočil do klubíčka.

Harry okamžitě obrátil svou hůlku na druhého muže stojícího přímo před ním.

„Kdo. Jsi. Sakra. Ty!“, zasyčel, ale teď to bylo rozhodně anglicky.

Falešný Malfoy s vyděšeným výrazem ve tváři o krok couvnul.

„Harry, já...“, hlas blonďáka byl tichý a nejistý, po bledých tvářích se začaly koulet slzy. Celé jeho tělo se roztřáslo, když se mladík rozbrečel, což způsobilo, že Vyvolený nervózně pohlédl na Draca stojícího u zdi, jakoby u něho hledal pomoc.

„Vidím, že nechybělo málo a nebyl bych u své vlastní svatební noci“, zavrčel Malfoy, když se dostal z prvního šoku.

„Nebuď směšný“, Harry stále nespustil hůlku. „Doufám, že jsi to opravdu ty.“

„Pokud ti jde o osobu, se kterou jsi strávil minulou noc na poměrně neobvyklé návštěvě, tak ano, jsem to já.“  Když viděl úlevu ve tváři černovlasého muže, vydal se směrem k němu a postavil se po jeho boku.  „Takže, kdo je tahle věc?“ ukázal s odporem na svého dvojníka.

„Dobrá otázka.“ Potter, který celou dobu zíral na Draca, obrátil hlavu směrem k vetřelci. “Mnoholičný lektvar, že? Máš dvě možnosti. Buď okamžitě řekneš, kdo jsi a co jsi chtěl udělat, a nebo tady všichni tři počkáme, až lektvar přestane fungovat.“

„Mám u sebe antidotum“, řekl Malfoy a pokrčil rameny, když viděl Harryho udivený pohled. „Výhody plynoucí z toho, že jsem kmotřenec Mistra lektvarů.“

„Užitečná spřízněnost“, usmál se lehce Vyvolený, ale pak jeho pohled opět ztvrdnul. Opřel se o bar a nenuceně si začal pohrávat s hůlkou. „Víš, můj tajemný neznámý, my bystrozoři máme takové rčení: "Když selže přesvědčování, sáhni po Tormente", jinými slovy - účel světí prostředky“, zašklebil se zlomyslně. „Víš, že člověk dokáže vydržet překvapivé množství bolesti?“ Rychlým pohybem vrhnul na pokoj Muflliato. „Nechceme nikoho probudit, že?“

„Přestaň!“ zasténal mladík a strachy couval. „To neuděláš! Už nejsi bystrozor a Malfoy bude svědek!“

„Opravdu?“ podivil se Harry. „Draco, stalo se snad dnešní noci něco, co by tě vedlo k svědectví proti vlastnímu manželovi?“ věnoval mu tázavý pohled.

„Nedodržení manželské povinnosti?“ odfrkl posměšně blonďák a snažil se zakrýt překvapení z Potterova chování. Opravdu měl v úmyslu použít mučící kletbu? Večer se vyvíjel velmi zajímavě a jeho novomanžel se ukázal jako osoba, která je rozhodně hodna bližšího poznání.

„Myslím, že za to svalíme vinu na našeho nezvaného hosta“, zasmál se chladně Vyvolený, který spokojeně sledoval, jak se falešnému Dracovi podlamují nohy a couvá téměř na všech čtyřech, aby se dostal dál od něho. Dřepnul si, hůlku si opřel o rty a sklonil hlavu, jako by se nad něčím zamýšlel. “Víš, myslím, že přesvědčování vynecháme, zničil jsi mi košili“, zvedl ze země utržený knoflík a zvědavě si ho prohlížel.

„Proč to děláš?“ Tichý hlas ho opět přivedl k pohledu na vetřelce. „Proč jsi tak krutý? Chtěla jsem jednou... naposledy zkusit... cítit, jaké je být někdo, koho miluješ. Dokonce i kdybych musela obětovat to, kdo jsem. Proč on, Harry?“ Blonďák vyčítavě zamířil prst na Malfoye. „Co je v něm takového, co chybělo mně? Hnusný, chladný, sobecký Zmijozel!“ Hlas stoupal s každým vysloveným slovem. „Vždy jsem s tebou byla! Čekala jsem na tebe! Stála jsem po tvém boku v nejhorších časech! A co? Co jsem za to dostala? Odhodil jsi mě jako použitou, nepotřebnou věc!“

„Ginny?“ Harry vstal a nevěřícně zíral. „Co jsi to udělala?“

„Co jsem udělala?!“ vykřikla a rukou si rozmazala slzy po tváři. „Jednou jsem se chtěla cítit milovaná! To je všechno! Chtěla jsem, abys to udělal se mnou, chtěla jsem mít na co vzpomínat...“, koktala a zoufale vzlykala. „Co to vyvádíš, Harry?! Vždyť je to Malfoy! Muž! Proč chceš být s ním? Ty nejsi takový!“

„Jaký, Ginny?“ Harryho hlas se náhle stal vzdálený a chladný. Draco se na něho se zájmem podíval. „Vykreslila jsi si obraz dokonalého chlapa, ale to nemá se skutečností nic společného. Víš, proč nám to nikdy nefungovalo? Proč jsem s tebou nikdy nebyl tímhle způsobem?“

„Ne...“, podívala se na něho s hrůzou. “To není možné...“

„Potter je na chlapy“, rozhodl se zariskovat Malfoy.

„To není pravda!“ vrhla na něho pohled plný hysterie. „Nemáš nic, co bych mu nemohla nabídnout já.“

„Ve skutečnosti si myslím, že mám něco, co ty ne“, protáhl sarkasticky. „Mnoholičný lektvar ti to možná dal... ale pochybuji, že bys ho dokázala správně použít.“

Ruměnec zalil bledé tváře, když Ginny došlo, o čem blonďák mluví.

„Harry, myslím, že je čas na antidotum. Blíží se třetí hodina a před námi je nejpříjemnější část noci“, podíval se na Pottera sugestivně.

Harryho nervy byly napjaté až na hranici. Malfoyova narážka o jeho orientaci ho úplně vyvedla z rovnováhy. Děsil se konfrontace. Co když ho Draco obviní ze lži, až Ginny opustí místnost? Doteď Zmijozelův odhad nepotvrdil, ale ani nepopřel. Tiché Accio ho donutilo zvednout hlavu, aby v ruce manžela uviděl lahvičku se žlutavou tekutinou. Muž přešel ke svému dvojníkovi a podal mu lektvar.

„Vypij to a vypadni. Vyplácat ho na tebe je strašná marnotratnost, ale nemám v úmyslu dopustit, abys v mém těle pochodovala po chodbách. Ty by byla urážka jména Malfoy.“

Dívka mu vytrhla lahvičku z ruky a bez přemýšlení polkla její obsah. Harry na chvíli pomyslel, co by se stalo, kdyby to byl jed, ale vzápětí usoudil, že jde jenom o přehnanou podezřívavost bystrozora. Když vzhlédl, seděla na podlaze v příliš velkém mužském oblečení malá, zrzavá dívka a zoufale na něho hleděla. Draco ji drapnul za ruku, postavil ji na nohy a pak ji vystrkal ze dveří. Potter otevřel ústa, aby protestoval proti takovému zacházení se ženami, ale zároveň si vzpomněl, jak moc ho ranila svým chováním. Napřímil se, beze slova se obrátil směrem k baru a jedním douškem vyprázdnil naplněnou sklenici.

„Pottere, jedno by mě zajímalo... Přišel jsem příliš brzy, nebo příliš pozdě?“ zazněl mu těsně za zády Dracův hlas.

„Dobře víš, že jsem si zpočátku myslel, že jsi to ty“, odsekl Harry.

„Proto vypadáš jako někdo po celkem úspěšné předehře?“ Draco se postavil vedle a natáhl se pro druhou sklenici.

„Máš  s tím nějaký problém, Malfoyi? Sám jsi před chvílí poznamenal, že jsem gay, tak proč si myslíš, že bych zahodil takovou šanci?“

„Protože jsem to nebyl já!“ Draco trochu upil a věnoval mu iritovaný pohled, ale částečně i pobavený. Zlatý chlapec málem šukal s jeho dvojníkem. Vskutku zajímavé.

„Předpokládám, že to byla jediná šance, jak tě dostat do postele“, pravil suše Harry. „Asi bych měl začít litovat promarněnou příležitost.“

„O čem to, sakra, mluvíš?“ Blonďák dopil koňak a odložil sklenici na pult.

„Malfoyi, na tango je třeba dva a já rozhodně nejsem žena!“ obrátil Harry oči v sloup.

„U Merlina, Pottere...“, Draco si naučeným pohybem ruky prohrábnul vlasy a pak pohodil hlavou dozadu. „Vážně to musím naznačit ještě jasněji?“

„Ty...“

„Oh, já rozhodně.“ Zmijozel posměšně pozvedl obočí.

„Hmm...“

„Takže, když pomineme ten velmi smutný incident před chvílí, kde jste skončili?“ udělal Malfoy krok směrem k Harrymu. Černovlasý mladík se zhluboka nadechl. Ne, tohle definitivně nebyly konvalinky. Malfoy voněl jako zralé citrusy, čerstvě utržený jasmín, jemný cedr a špetka vanilky. Nevěděl, jaký parfém muž používá, ale v tuto chvíli to nebylo důležité. Nejvíc ho zaujalo to, že vůně i přes svou intenzitou neodpuzovala, ale fungovala na jeho smysly velmi uspokojivým způsobem.

„Ve skutečnosti bych to těžko nazval jakýmkoli začátkem“, vycedil a přemýšlel, kam to všechno povede.

„Evidentně to postrádalo jemnost“, koutek Dracových úst se zvedl v ironickém úšklebku.

„Zřejmě“, polkl Harry. Merline, svět se zbláznil, chtěl toho Zmijozela tady a teď. Ano, měl se s někým vyspat, dokud byl ještě čas, možná by teď necítil tak naléhavou potřebu.

„Zničení takového úžasného oblečení by mělo být trestné“, dotkl se Potterovy košile v místě, kde byla roztržena a přejel prstem po otrhaném švu.

Mladík zalapal po dechu, když se Malfoyovy prsty setkaly s jeho kůží. Proti své vůli cítil, jak mu po těle naskočila husí kůže. Nemůže! Přece nemůže jít do postele s Dracem! U Merlina! Na světě jsou pravděpodobně nějaké hranice, které by se neměly překračovat, ne? Tohle je Fretčák a on, jako dobrý Nebelvír, má svoje zásady a nikdy je neporuší. V žádném případě!

Dracova ruka se odtáhla a Harry se náhle cítil velmi osaměle. Zmijozel ho chvíli pobaveně pozoroval a pak položil ruce na pult po obou stranách jeho boků, čímž ho uvěznil mezi sebou a barem. Kousl se do rtu, když cítil, jak se díku tomuto manévru jejich boky dotkly. Potterův penis nadšeně zacukal. Zrádce!  Odvrátil hlavu, aby unikl pohledu světle modrých očí a zaměřil se na obraz. Had... Hadi jsou přirozeně chladní, syčí a mají ostré zuby, navíc napadají svou kořist ze zálohy. Tito plazi se svíjí v trávě, jsou dlouzí, kluzcí, a jejich tělo je pružné a ... do prdele! Jeho soukromý had poskočil, když se Draco jazykem dotkl jeho odhaleného krku. Podíval se dolů. Kdy se jeho ruce dostaly na blonďákovy boky? Merline, ztrácel kontrolu nad svým vlastním tělem. Vzhlédl a zachytil Dracův zvědavý pohled.

„Vypadáš ztraceně. Nejsi panic, že ne?“ Malfoyovy oči nabraly barvu zatažené oblohy.

„Je mi dvacet dva let“, zavrčel Harry, jako by to něco vysvětlovalo.

„Weasleymu taky, ale nějak pochybuji, že by jeho postel byla spojena s něčím jiným než se spánkem a erotickými sny“, usmál se křivě blonďák.

„Prosím tě, teď nemluv o Ronovi.“ Harry s úlevou zjistil, že jeho had se mírně uvolnil.

„Máš pravdu, to zabíjí veškerou romantiku“, přikývl Draco.

„My nejsme romantičtí, Malfoyi“, podíval se na něho shovívavě.

„Pottere, tohle je naše svatební noc. Ať chceš  nebo ne, musíme to přijmout. Dovol mi, abych ti nastínit situaci. Ty jsi gay, já jsem gay - ty máš penis, já mám penis. Otázka zní: co s tím uděláme? Já jen dodávám, že společná ruční práce, jakkoli dobře provedená, aby se neřeklo, nepřesvědčí kouzlo, aby mělo tento vztah za konzumovaný.“

„Takže mi navrhuješ sex“, konstatoval Harry a mimoděk se lehce usmál.

„Velmi dobrý sex, alespoň z mé strany“, Dracovy oči potemněly.

„Zřejmě nemám možnost odmítnout, že?“ olízl si Harry suché rty, což neuniklo blonďákově pozornosti.

„Pokud se ti tak hodně příčí myšlenka, že máš se mnou...“, Malfoyův obličej ztvrdl a udělal krok zpět.

Harryho ruce ho zastavily, přitáhly zpět a ještě silněji se sevřely kolem jeho boků.

„Ve skutečnosti je to velmi lákavé pomyšlení.“

Malfoyovo tělo se zřetelně uvolnilo.

„Takže se chystáš s tím něco udělat?“ zeptal se tiše.

„Myslím, že jo.“ Potterovy ruce proklouzly na jeho záda a pomalu tahaly košili z manželových kalhot. Z hrudi se mu vydral tichý povzdech, když na kůži ucítil chladné prsty Nebelvíra.

„A necouvneš v polovině, protože budeš mít najednou pochybnosti?“

„Nemyslím.“ Harry se zájmem hladil linii Zmijozelovy páteře. Tělo bylo teplé a hladké. Cítil, že ho chce opravdu prozkoumat celé, zjistit, jestli je všude tak nádherně jemné.

„Uvědom si, že nemám touhu vést s tebou tuhle jednoslabičnou diskusi až do rána. Vždycky jsem si myslel, že nadměrná ukecanost je známkou nervozity, ale to není...“

„Drž hubu, Malfoyi.“ Harryho ústy přilnul ke rtům manžela a účinně ho umlčel.

Rozhodně to byl jiný zážitek, než ten, který zažil o několik minut dříve. Dracovy rty byly měkké a bez odporu se pod jemným tlakem rozevřely, což mu umožnilo polibek prohloubit. Draco chutnal kapkou brandy a sladkými pomeranči. Jeho jazyk v sobě rozhodně neměl žádnou plachost a ochotně zval k hrátkám.

Harry si potěšeně povzdechl. Seru na pravidla!

Košile jemně spadla na podlahu, když si Dracovy šikovné prsty poradily s manžetovými knoflíky. Bříšky prstů přejel po hladké, olivovou pleti Nebelvíra a hltal ho pohledem. Měl pravdu, Potter byl opravdu skvěle stavěný. Zajímalo ho, jestli všude... Ucítil chladný vzduch na svém těle a zmateně zamrkal. Harry si nehrál s pomalým svlékáním jeho oblečení, zřejmě si pomohl bezhůlkovou magií a už rozehřátými dlaněmi zkoumal křivky blonďákových boků. Draco se cítil v rozpacích, že byl tak volně vystaven pohledu hladových očí Vyvoleného a instinktivně se přitiskl k jeho hrudi, jako by mu chtěl omezit zorné pole. Kontakt kůže s kůží byl elektrizující.

Harry byl teplý, téměř horký. Jeho vlastní tělo pravděpodobně nikdy takové teploty nedosáhlo, ale Malfoy měl dojem, že teď by se rychle přizpůsobilo náhlým změnám. Zoufale chtěl víc. Více tepla, více kůže, více dotyků. Skutečnost, že Potter byl stále ještě v kalhotách, ho začala neuvěřitelně obtěžovat. Chtěl ho pod sebou cítit celého, nahého a rozpáleného.

Dotek Harryho nahých stehen byl pro něho šok. Zarazil se, když si uvědomil, co se stalo.

„Do prdele!“ vydralo se z jeho sevřeného hrdla.  „Jak?“

„Mě se neptej, to ty“, konstatoval krátce Potter a současně sevřel oběma rukama jeho holé hýždě. Tohle byl pro Draca další šok. Nikdy by to nepřiznal, ale dosud byla jeho magie závislá na hůlce, takže jakým zázrakem...

Harry se lehce pohnul a jejich penisy se o sebe otřely. Zážitek byl tak intenzivní, že účinně vypudilo ze Zmijozelovy hlavy všechny přebytečné myšlenky. Ustoupil a táhnul muže na gauč, ale Potter, místo aby vykročil za ním, ho objal pevněji kolem pasu a znovu ho k sobě přitiskl. Ústa černovlasého mladíka si značila cestičku podél šíje, lízal ho a jemně kousal. Z Dracova krku se vydralo tiché zasténání a kolena se pod ním podlomila, když muž přitiskl rty v místě, kde byste mohli cítit zrychlený puls.

Pomalu klesli na měkký koberec. Malfoy objal tělo, které ho drtilo a doslova křičel po více laskání. Cítil jazyk svého milence, jak jemně bičuje jeho bradavku a lehce se vzepjal, přitom se třel o Nebelvírovo stehno, které se náhle ocitlo mezi jeho nohama.

Harry s lehkým úsměvem zvedl hlavu. Rozjiskřenýma očima si přeměřil perfektní mužské tělo, které leželo pod ním.

Draco byl blond opravdu všude!

Jemné světlé chloupky pokrývaly mléčnou pokožku jeho stehen, lehce s ní splývaly a tak se stávaly téměř neviditelné.

Sklonil se, ponořil svůj zvědavý jazyk do pupku a tím vynutil z Malfoyových úst zalapání po dechu. Cítil chlapcovy prsty, jak se zabořily do jeho vlasů a tlačily jeho hlavu níž.

Zlomyslně se usmál, kousal ploché břicho a líbal jeho boky. Laskal citlivou kůži na stehnech, když přejížděl prsty po jejich vnitřní straně.

Před očima mu cukal Dracův penis, žíznivý po laskání a stejně jako on sám, štíhlý a dokonalý. Náhle zatoužil zjistit, jestli je stejně hladký, jako zbytek aristokratického těla. Sklonil hlavu, nosem šťouchl do jeho varlat a slastně naslouchal tichému, hrdelnímu sténání.

Kdo by si pomyslel, že se pod chladnou slupkou skrývá tak vášnivý milenec...

Cítil vůni pižma. Zmijozelův parfém, smíšený s jeho přirozenou vůni, vytvářel směs, která  stimulovala jeho smysly k zbláznění. Jeho vlastní orgán se domáhal více pozornosti, ale pro teď se to rozhodl ignorovat.

Dracovy prsty se v jeho vlasech netrpělivě sevřely. Spokojeně si povzdechl a konečně si dovolil ochutnat to, co ho tolik pokoušelo. Ano, Malfoyův penis byl stejně hladký jako zbytek jeho těla. Přejel po něm jazykem, slíznul z vrcholu slanou kapku a rozetřel ji po celé délce.

Mužovy boky sebou prudce trhly. Znehybnil je tím, že je rukama přitiskl na koberec a pak vzhlédl.

Dracovy oči zaclonila jemná mlha, která způsobila, že se leskly jak dvě stříbrné mince a hleděly na něho zoufale žádostivě. Chlípně se usmál a aniž by přerušil oční kontakt, pomalu ponořil jeho pozornosti se dožadující mužství do teplého vnitřku svých úst.

„Oh, Merline“, zasténal Draco a zavřel oči, ale hned nato znovu očima vyhledal Potterův pohled.

Harryho hlava se rytmicky zvedala a jeho jazyk se nepřetržitě klouzal po údu pružícímu rozkoší. Harryho ruka víc rozevřela Dracova stehna a jemně laskala naběhlá varlata. Zvedl hlavu a nasál špičku penisu, vsunul jazyk do štěrbiny a pak ho opět téměř celého pohltil do úst.

Zamručel a Draco hlasitě zasténal, protože ucítil velmi povzbuzující vibrace kolem svého mužství. Pokud to Harry udělá znovu, skončí...

To ho probralo natolik, že opatrně zatahal za černé vlasy, aby Nebelvírovi zabránil udělat víc.

Potter se na něho překvapeně podíval, ale poslušně se přesunul nahoru a přenechal iniciativu Dracovi.

Chvíli se vášnivě líbali, vzájemně si lehce okusovali a sáli rty, jazykem zkoumali klenby svých zubů a vyráželi krátká, přerušovaná sténání.

Harry náhle cítil, že leží na koberci a Draco zcela převzal kontrolu nad situací.

Malfoy ústy vytvářel vlhkou stopu po jeho krku dolů a pomalu mířil směrem k bradavkám. Když ucítil, že se mladíkovy zuby sevřely kolem jedné z nich, hlasitě zasténal a přejel rukama po urostlých ramenou. Dracův zadek vyčníval nahoru, jak mu klečel mezi nohama a jazykem studoval jeho tělo.

Harry zaťal prsty a vnímal jen to, jak moc se chtěl dotknout těch mléčných polokoulí, ponořit se mezi ně a ...

„Ano, přesně tak...“, zasténal a úplně zapomněl, na co právě myslel. Jeho záda se křečovitě vyklenula. Dracovy rty byly tak neuvěřitelně talentované a sexy. Pohybovaly se pomalu, zkoumaly každý milimetr jeho mužství, laskaly ho a sály chvíli silně, pak zase jemněji, jako by si chtěly zapamatovat jeho tvar a chuť.

Malfoy rukama polaskal jeho rozkrok, přesunul se na stehna, která široce rozevřel a pak putoval podél štěrbiny mezi Harryho hýžděmi. Hladil je a jemně tlačil na vchod skrytý mezi nimi.

Úžasná ústa náhle opustila penis, který se chvěl vzrušením a přesunula se níž, aby si přivlastnila napnutá varlata. O chvíli později měl Harry dojem, že Draco něco říká, ale hučení krve v uších mu účinně zabránilo, aby se na jakákoli slova soustředil. Do reality ho vrátil kluzký pocit v nejintimnějším místě jeho těla. Něco na něj zatlačilo a pomalu a jemně ho rozevíralo, vnikalo a zasvěceně zkoumalo.

„Co to děláš, Malfoyi?“ zasténal. Když se do něj zasunul jeden Dracův prst, probudil se v něm pocit mírného nepohodlí.

„Co myslíš, Pottere?“ zvedl Draco hlavu a znovu se sklonil nad jeho klínem. Když se druhý prst připojil k prvnímu, přeběhl jeho jazyk po celé dálce penisu, ronícího potěšením.

„Proč mám být dole já?“ vydechl Harry díky poskytovanému potěšení, ale přesto ho to nezbavilo pochybností.

„Protože jsi hodný a poslušný Nebelvír?“ usmál se Draco lascivně, sklonil hlavu a sevřel ústa kolem pulzujícího mužství.

„To... to ... to není ... sakra, nepřestávej ... vysvětlení“, zasténal Potter.

„Stejně tak dobré, jako jiné.“ Malfoy teď olizoval hlavičku, současně kroutil prsty uvnitř Harryho a pomalu ho roztahoval. Černovlasý mladík netušil, jestli použil kouzlo, nebo jestli si přivolal nějaký lubrikant, ale kluzký a horký pocit byl úžasný.

„Maaalfoyi“, zaskučel mladík, když se třetí prst připojil k ostatním. „Měli bychom to... pro... prodiskutovat.“ Trhl boky, když Draco náhle zvedl hlavu a ohnutými prsty se jemně otřel o citlivý uzlík v jeho nitru. „Do prdele, udělej to znova“, zachroptěl.

„Jsem starší, mám přednost“, usmál se Draco potěšeně, znovu se dotkl prostaty a třel ji silněji. „Přestaň, udělej to znova... Jsi tak nerozhodný, Harry.“

„Víc!“ Potter se rozhodl, že v tuhle chvíli se nebude hádat. Draco vytáhnul prsty a otřel si je o Nebelvírovu roztrhanou košili.

„Otoč se“, zamumlal a lehce ho plácnul přes hýždi. Harry mu věnoval pobavený pohled, ale poslušně se převalil na břicho, kleknul si a ochotně nastavil zadek.

Malfoy chvíli obdivovat výhled, který měl před očima. Bylo to opravdu vzrušující. Zlatý chlapec tak vystavený, tak otevřený, tak... neřestný.

„Jsi tak zkažený“, povzdechl s uspokojením, sáhnul po přivolaném olejíčku a rozetřel ho na svůj penis. Zvedl se, popadl muže za boky a kluzkým penisem se třel o jeho anus. Harry zalapal po dechu a víc našpulil pozadí, k Molfoyově velkému potěšení. Blonďák zatlačil a pomalu se ponořil do těsného, horkého vstupu.

Je to skvělé...

Zastavil se, když cítil, jak se Potterovy svaly kolem jeho penisu sevřely v protestu.

„Uvolni se , Harry“, zašeptal, naklonil se a jazykem laskal jeho rameno. Chvíli počkal, až mladík přivykne na, i přes přípravu, bolestivý pocit vyplnění a pak pokračoval, dokud necítil, že minul tu nejtěžší překážku. Pak zatlačil boky a ponořil se až na doraz. Z jeho rtů unikl sten rozkoše.

Horké Nebelvírovo tělo ho těsně obklopilo, což mu způsobilo mravenčení v podbřišku. Klečel nehybně se zavřenýma očima a čekal na znamení partnera, že už je připravený. Po chvíli přišla odezva a černovlasý mladík se mírně, na zkoušku pohnul.

Draco rukama pevněji sevřel jeho zadek, aby se přizpůsobil tempu.

Byl si vědom toho, že to dlouho nevydrží. Jeho tělo bylo příliš napjaté a žadonilo po uspokojení.

Povzdechl si a mírně zrychlil pohyb, zároveň se přitisknul k zádům svého milence a ponořil ruku mezi jeho stehna. Potterův žadonící orgán se cukal a po doteku prstů se napružil.

Pomalu ho mnul v rytmu pohybu jejich boků, druhou rukou mu hladil břicho a poštipoval citlivé a mazlením ztvrdlé bradavky.

Harry cítil, jak Malfoyovo mužství v jeho nitru klouže dovnitř a ven. Najednou Draco změnil úhel a mladík hlasitě vykřikl, když ucítil, jak tvrdá hlavička naráží do jeho prostaty a hbité prsty se pevněji sevřely kolem penisu.

„Přidej!“ zavrtěl boky, rychleji a silněji přirážel na ten nádherný pyj. Merline, to, co s ním Malfoy dělal, překračovalo jeho nejdivočejší fantazie. Cítil se tak plný, roztažený. Euforie a pocit hraničící s šílenstvím z potěšení, se mísil s bolestí, když se do něj Draco znovu a znovu nořil, narážejíc na jeho zadek. Jejich varlata se o sebe otírala, což vyvolávalo chvění a přinášelo pocit, že se všechna nervová zakončení zaměřila pouze na potěšení a nic jiného.
„Tvrději! Sakra, tvrději!“ zachraptěl, protože věděl, že stačí několik sekund a dosáhne naplnění, o jakém se mu nikdy nesnilo.

„Pottere, ty jsi tak nemravný.“ V Dracově hlas se dala zachytit stopa obdivu. „Tvoji fanoušci by byli velmi překvapení, kdyby tě poznali z téhle stránky.“

„Neser, Malfoyi“, zavrčel Harry, ale to se změnilo na hlasitý výkřik, když Zmijozelův palec promnul citlivou špičku penisu a Blonďákovo kopí ho zasáhlo opravdu tvrdě, až se pod ním zachvěla kolena.

„Takový jazyk v ústech ochránce světla...“, Draco se sklonil a lízal ho a kousal na citlivém krku. „Tak bez morálky, vášnivý a horký, úžasně těsný a chvějící se rozkoší...“ Harry zavrčel něco nesrozumitelného. Malfoyova slova způsobila, že se cítil, jako by se jeho tělo rozpadlo na tisíc drobných kousků. „Jenom pro mě a jen díky mě.“

Draco zaťal zuby do hladké kůže na krku a Harry nevydržel. Z hrudi se mu vydral ochraptělý výkřik. Před očima se mu objevila záře barev a světel a jeho tělo se napjalo pod dojmem toho, že se všechny prožitky nahromadily ve spodní části břicha, v bocích, stehnech a tříslech a v jediném okamžiku vybuchly. Zaklonil hlavu, otevřel ústa, jako by chtěl ještě něco říct, a vystříkl, čímž naplnil Dracovu dlaň svým horkým semenem. Orgasmus dlouhou chvíli otřásal jeho tělem, převalovaly se přes něj další a další vlny ohně, které spalovaly jeho žíly.

Draco tiše zasténal a rychleji pohnul boky. Cítil, jak se svaly uvnitř Pottera křečovitě stáhly a ovinuly jeho penis jako horká a tepající rukavička. Zabořil obličej do prohlubně krku svého partnera a silněji zaťal zuby do rozpálené kůže na krku, jako by chtěl zadržet vlastní výkřik rozkoše.  Když ho ovládnul orgasmus, ztratil zbytky kontroly a hlasitě zasténal, třásl se neuvěřitelným potěšením, které zachvátilo jeho tělo. Mužství se konečně osvobodilo z okovů kontroly, ztuhlo a vystříklo horké sperma, kterým až po okraj naplnil ten těsný a přátelský vnitřek.

Draco pomalu vyklouzl z Pottera a sáhl po hůlce. Chvíli spokojeně obdivoval, jak úzký pramínek spermatu pomalu vytéká z milencových útrob, aby si razil cestu mezi hýžděmi, podél varlat až na stehna. Pak rychle vrhnul čistící kouzlo a odstranil tak všechny stopy jejich nedávno prožité euforie.

Všechny, s výjimkou dvou stále se chvějících těl.

Vyčerpaně se zhroutil na koberec a zadíval se do stropu. Vedle se Potter otočil na bok, podepřel si rukou hlavu a zvědavě si ho prohlížel.

„Právě jsem prozkoumal zadek Vyvoleného“, zamumlal Draco, jako by byl překvapený.

„Právě mě přefiknul Malfoy. Věř, že to je stejně šokující“, odfrknul si Harry.

„Tvoje plebejské způsoby by se pro nás neměly stát zvykem. Mrouskání na koberci je pod mou důstojnost.“

Harry se zasmál. Jenom Malfoy mohl použít slovo "mrouskání" a současně udržet vážnou tvář.

„No a co, hlavně že byla naplněna smlouva“, posmíval se Potter. „Doufám, že svatební noc byla pro požadavky magických ministerských papírů dostatečně uspokojivá.“

„Já ti nevím“, kousl se Draco do rtu a podíval se na něho zpod řas. „Přece jenom, koberec není manželská postel.“

„Chceš říct, že ...“

Malfoy zvedl obočí.

„Ložnice, říkáš...“, Harry otočil hlavu a zamyšleným pohledem se zadíval na dveře do zeleného pokoje. „No ...“, protáhl a vedle sebe uslyšel Zmijozelův tichý smích.

Dvě rozechvělé energie se vznášely a kroužily kolem mužů ležících na koberci. Probouzely touhu, dráždily hmatové smysly, čich i chuť. Vzájemně se zkoumaly, pomalu, ale vytrvale. Jejich účinky měly sílu jedinečného, silného afrodiziaka. Neviditelné, nepostřehnutelné, spřádaly své sítě a přiváděly dva, nic netušící kouzelníky, do euforie a vzrušení. Magická jádra mužů se sjednocovala a vzájemně propojovala. Odsunuly problémy tím, že přinesly tu jednu noc zapomnění a vyvolávaly reakce, které by za jiných okolností vyžadovaly mnohem víc času. Dosud nezávislé moci se učily reagovat na magický podpis druhého, přizpůsobovaly se, poznávaly se a zapamatovávaly. Teprve za několik hodin dosáhne nově vytvořená společná magie svého plného tvaru a stane se soudržným celkem, uklidní se, utiší, a následně navrátí kouzelníkům jejich racionální a klidné myšlení. Rituál součinnosti se naplní a nikdo už tomu nemůže zabránit.

ooOoo

21 komentářů:

  1. NO, tak to bylo fakt úžasné, Ginny musela být hodně zoufalá, když se přestrojila za Draca. A ta svatební noc....ach.. :D už se těším na další kapču :)
    Lafix

    OdpovědětVymazat
  2. och, nemám slov :-( krása, jediný rušivý element - Ginny, ach dievča, smola :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně se to vyvíjí, jen tak dál chlapci :D. Díky za překlad :).
    mariaa

    OdpovědětVymazat
  4. Chudožení, co to je? Byla jsem zvědavá, jak to přeložíš, ale tohle slovo mi nějak nesedí. Jinak super překlad. Těším se na příští dílek, zrcadlo nemá chybu.
    Bobo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé!!! Díky za upozornění. Nechala jsme si to slovíčko nakonec, že se k tomu vrátím a pak jsem na to zapomněla. Už jsem ponořená do další kapitoly.
      Trochu oříšek, protože je to výraz, používaný pro pohlavní styk mezi muži a v češtině jsem nic tak konkrétního nenašla. :-/ Už jsem to upravila a doufám, že neurazím. :-)

      Vymazat
  5. Uááá, tak to bylo něco:-D
    Achája

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu... opravdu nemám Ginny v téhle povídce rády. :-P
    Erotická scéna byla dobrá, ale málem jsem se začala smát u slova anus, protože mi to připomnělo jeden překlep autorky, která místo toho napsala asus. :-D

    Těším se na pokračování. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Len Ginny mohla byť tak tupá a dúfať, že sa jej podarí dostať Harryho cez ich svadobnú noc. To jej nedošlo, že Draco tam príde? Chudera je to teľa. Ale Draco s Harrym si svoju povinnosť splnili nádherne a ešte ju pre istotu aj potvrdili druhý krát:)
    Úžasná kapitola. Ďakujem za preklad.
    ___________
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
  8. Nádhera :-) Ginny pod mnoholičným lektvarem. Uf, už jsem se bála, že na to Draco jde až tak surově.
    Fantastická kapitola.
    Budu se moc těšit na pokračování :-D

    OdpovědětVymazat
  9. páni, to byl tedy nával a ten rozhovor. já prostě nemám slov a klaním se tvým překladatelským schopnostem.

    OdpovědětVymazat
  10. Bylo to...mám pocit, že mám v hlavě vygumováno, ozvu se, až mi to začně konečně myslet a přijdu na to, jak se vůbec mluví...♥

    OdpovědětVymazat
  11. Nooo, četla jsem to v originále.. Ale prostě překlad je překalad... Skvělá práce!

    OdpovědětVymazat
  12. Tedy Ginnin zoufalý pokus byl rozhodně nežádoucím spestřením jejich jinak velmi podařené svatební noci,ale vždycky je tu ráno po,tak sem zvědavá,jak to bude probíhat:)
    Děkuji za kapitolu

    OdpovědětVymazat
  13. Báječný dílek - svatební noc, resp. její naplnění, jsem opravdu nečekala, takže velké překvápko. Ginny - postava, kterou všeobecně nesnáším, takže moc ani nepřekvapila. Škoda, že to vždy tak rychle uteče. Děkuji.
    Jája

    OdpovědětVymazat
  14. Přišlo mi divné, že by Malfoy líbal nezkušeně. Ginny je v téhle povídce docela naivni, ale situace po jejím odchodu se mi moc zamlouvala =D Skvělá kapitola, těším se na další.

    OdpovědětVymazat
  15. Uzasne,skvele no proste nemam slov!! Musim ti pogratulovat ten preklad je brilatni!! Dekuji ze to prekladas!!
    Anna

    OdpovědětVymazat
  16. No tak ted sem zvědavá, jak se budou chovat dál :D

    OdpovědětVymazat
  17. Jsem moc ráda, že jsem na tuhle povídku/překlad narazila.
    Slupla jsem všech třináct kapitol jako malinu a teď budu netrpělivě čekat na další. Několikrát jsem se opravdu od srdce zasmála, což se mi v poslední době moc často nestává, takže velké díky.
    Ten nápad na založení nové školy je pěkná myšlenka, i když si popravdě Harryho, natož Draca neumím v roli profesora představit. Trochu ty budoucí studenty lituju. Autorka má krásnou volbu slov a slovních spojení, že kterých kolikrát slintám blahem a ty nám je ještě lépe překládáš. Moc díky a opravdu se nemůžu dočkat pokračování!

    OdpovědětVymazat
  18. Jedním slovem...nádhera...těším se na další kapitolu :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Veľmi krásne, reakcia Ginny ma však neprekvapila. Na jej mieste, kto vie, jak by sa človek zachoval, že? Na jednej strane ju ľutujem, na druhej by som ju poriadne prefackala. Ale aj tak jej narušenie nezabránilo celkom sľubnej noci, že? :D Krásne, fakt úžasná poviedka!

    OdpovědětVymazat
  20. Ginn byla jasná, a jsem celkem ráda, že to takhle definitivně podělala :D A celé to bylo tak brilantně a skvostně napsané, prostě úžasný!!!!!!!

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za komentář. :-)