31. července 2014

Dokončení vzhledu + malé info

Slavnostně můžu prohlásit, že jsem se konečně odhodlala a dokončila pozadí blogu. :-)
Doufám, že se Vám konečný vzhled líbí (možná sem tam něco doladím, ale to už je detail). Nejsem profík přes photoshop, ale i tak jsem hrdá na své amatérské dílko.


Dokončení mi trvalo tak dlouho, protože nejvíc času mi zabralo hledání, hledání a zase hledání. Kdo by to byl řekl, že najít vhodný obrázek je taková fuška, co? A pak taky sestavování... Lucius je teď sestavený ze tří obrázků a Severus už má třetí hlavu. :-D Poslední, co jsem teď udělala je, že jsem se konečně zbavila toho příšerného kovového kufříku a doladila Luciův obličej.

Původní pozadí:
Konečné pozadí:

A pozor!


Ve výstavbě je nová záložka. Už docela dost lidí se ozvalo, jestli by se jim nemohla povídka poslat, že si jí chtějí stáhnout. No, nakonec jsme se dohodli, že sem dáme odkaz, kde si je budete moc stáhnout. Doufáme ale, že se budete držet autorských práv a nevydávat povídky za své nebo je jinde uveřejňovat s odkazem na nás. 

Zatím, ale nevím, kdy to zprovozním, tak mějte trpělivost. :-)

A nakonec...


Před nějakou dobou mi někdo ponoukl (omlouvám se, ale už si nepamatuji kdo), jestli by jsme zde nemohli dát anketu týkající se postav povídky Death of Today. Nápad se mi zalíbil, ale napadlo mě, že by bylo lepší tu anketu sem dát, až po ukončení první části DoT. V tu chvíli už budete víceméně seznámeni se všemi důležitými charaktery. Tak doufám, že se té ankety zúčastníte. :-)

Jutaki AiShine

11 komentářů:

  1. Super:) a ďakujem za to, že sa budú dať poviedky stiahnuť. Budem ich môcť čítať v mobile :) a ani ich nemusím pracne kopírovať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možnost stahování oblíbených povídek je takové plus. Já jsem třeba momentálně zoufala, protože ff.net zablokoval samotné kopírování povídek. A člověk si nikdy není jistý, jestli autora nepopadne rapl a nesmaže je nebo mu můžou dokonce smazat stránku/účet.

      Vymazat
    2. Tak možno už len použiť print screen, ale to sa stránka uloží len ako obrázok a skopírovať celú veľa kapitolovú poviedku by bolo asi na veľmi dlho :( mne sa zdá, že sa to už niekde riešilo a niekto tam aj dával návrhy ako to obísť, ale neviem ako ani kde som to čítala.

      Vymazat
    3. Internet takových vychytávek je plný, ale popravdě, spíš než hledat způsob jak kopírovat, tak se spíš porozhlédnu, jestli to už někdo neokopíroval a nedal někam ke stažení. :-D Minimálně se mi to vyplatilo u DoT. Sice jsem totiž dostala povolení, ale nestáhla jsem si tu povídku, když to ještě šlo a autorka je teď k nezastižení. :-P

      Vymazat
  2. Jukati a kopírovala jsi to i s tím popiskem? Protože když vezmes i s tím popiskem nad textem tak to funguje nebo kopírovat rovnou celej text na stránce a nebo ještě jedna možnost, uložit stránku jako text...
    Jinak moc hezké pozadí ta knihovna tam sedí líp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nade na to nakonec přišla, má na to nějakej fígl, ale už nevím přesně jaký. :-D

      Vymazat
  3. Prý amatér! :D Já na to čučím jak puk :D Jsi šikulka, mě by se to ani za sto let nepovedlo! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono šlo v mém případě o štěstí. Měla jsem hroznou kliku, že jsou našla podkladový obrázek se kterým jsem se mohla takhle vyřádit. :-) Pochybuji, že se mi někdy povede něco podobného, byl by to zázrak. :-D

      Vymazat

Děkujeme za komentář. :-)