28. října 2010

Instalatér (SasuNaru)

INSTALATÉR (autor Jutaki)



Náš kawaii blonďaček se pomalu začal hrabat ze své postýlky a mířil si to do své koupelny. Dneska měl sice volno, ale on nebyl zrovna typ, co by se válel celý den doma. A tak si stoupl pod sprchu a pustil na sebe horkou vodu.
V tu chvíli se pokojem ozval jeho výkřik překvapení. Protože místo toho aby na něj dopadaly příjemné, teplé kalpy vody, snesla se na něj neskutečně odporná ledová smršť.

Bleskově vypnul vodu a vyběhl ven z toho mučícího přístroje. Nesnášel zimu… no- Zima jako roční období mu nevadila, všude bylo bílo a padal sníh, ale tohle byla rána pod pás! Vždyť chtěl horkou, tak proč tekla ledová?
Nepřátelsky se podíval na sprchu a pomalým krokem se k ní přibližoval. V jednu chvíli ho dokonce napadlo, že se mu ta sprcha směje. Při tom pomyšlení na ní jen vyplázl jazyk a pokračoval v pomalém postupu vpřed. Když k ní došel, opatrně zapnul kohoutek.
Po spuštění vody dal pod ten mírný proud ruku a potichu zaklel. Byla STUDENÁ! Ať se snažil nastavit jakoukoliv teplotu, pořád byla studená. Nechápal to. Vždyť vždycky účty za vodu platil v čas, tak proč sakra?
Naruto začal pomalu panikařit. Zkusil snad všechno, dokonce se i koukl, jestli náhodou neuzavřel uzávěr horké vody. Později zjistil, když se ptal u sousedů, tak jenom jemu neteče ta blbá HORKÁ! Teda… ptal se všech až na toho co bydlí pod ním, on prý jel někam do zahraničí nebo co.
Nakonec ho napadlo, že by mohl zavolat instalatéra. Sice se mu zrovna dvakrát nechtělo utrácet za něj nekřesťanské peníze, možná to ani nebude tak zlé. Ale i tak mu nic jiného nezbývalo, jen doufal, že bude mít dost peněz na zaplacení. Vždyť výplata je až za tři dny.
A tak Naruto zavolal jednu soukromou firmu, která takovéhle věci zařizovala a k jeho štěstí ho instalatér navštíví už dnes odpoledne. A tak Naruto mezitím začal uklízet byt, přeci jen nechtěl, aby si o něm ten člověk myslel, že je nějaké prase.
Po úklidu si udělal oběd, což činilo tři misky instantního ramenu. Podíval se na jeho oblíbený film "Ať žijí duchové" a vynesl odpadky.
***
Z Narutova pohledu:
"Celý tenhle den stojí za houby a navíc popelnice přestěhovali o jednu ulici dál… tohle se mi snad zdá? Nedávno mi k tomu přestalo jezdit auto… a teď i ta blbá voda…" nadával jsem na všechno možné po cestě. Přitom jsem ale nedával pozor a vrazil do nějakého chlápka, takže jsme se oba rozmázli na chodníku.
"Auuuu- omlouvám se…" začal jsem se omlouvat a trochu jsem se zavrtěl, protože ten člověk měl svoje koleno v mém rozkroku… což ale vůbec nebylo nepříjemný. Po chvilce jsem ale zjistil, že to vrtění nebyl zrovna ten nejlepší nápad, protože ten chlápek nade mnou hlasitě zasténal a na 100% vím, že bolestí to nebylo. No… a pak se ten člověk zvedl, vytáhl mě na nohy a zatáhl do jedné uličky. Cestou jsem si všiml, že to byl teda kus… černé oči, černé vlasy, světlá pokožka a hlavně ty touhou zastřené oči hmmm…………. Co? Touhou? A sakra! No, i když… byl to fešák tak proč si pro jednou nedat říct, že?
Přirazil mě na stěnu jednoho domu, hladově mě začal líbat a rukou mi začal pod košilí hladit bradavky, až se mi na chvíli zatmělo před očima. "Bože… jsem tak nadržený!!!"Proběhlo mi hlavou a já jsem se konečně přidal do toho dech beroucího polibku. Rukou mi mezitím rozepnul košili a já jsem pak udělal to samé, ale přeci jen bylo těžké se na ty titěrné koflíky soustředit, když mi začal rukou šmatat v kalhotách.
"Tak velký…" uslyšel jsem jeho překvapené zašeptání. Hlavou mi jen proběhlo, že zrovna s jeho velikostí by se neměl ničemu divit. Mé myšlenky však přerušil zvuk rozepínajícího zipu a následně mě ovanul studený vzduch, když mi sundal kalhoty i s trenkami až po kotníky.
Přerušil náš hluboký polibek a já jsem se konečně mohl nadechnout. Pohlédl jsem mu do očí, jak si pomalu klekl na kolena a vzal můj úd do úst. Musel jsem nahlas zasténat, ten pocit je nepopsatelný a přitom mě na maximum vzrušovalo to, že jsme si celou tu dobu, co mi ho kouřil, hleděl do očí. Sténal jsem hlasitěji a hlasitěji, protože mě svými ústy přiváděl na pokraj šílenství. Slastně jsem přivíral oči. V těchto situacích jsem měl většinou zavřené, jenže jsem věděl, že i kdybych chtěl tak bych to naše oční spojení nepřerušil. To všechno mi přišlo tak vzrušující, že jsem si v duchu začal přát, aby to neskončilo. Jenže mé prosby nebyly vyslyšeny. Za chvíli jsem se už zmítal ve slastných křečích a ten jeho pohled. Pohled lovce, tak nádherný, ale i tajemný, že mi začal běhat mráz po zádech. Po chvilce jsem už to nevydržel a vyvrcholil mu do úst. On se jen svůdně usmál, olízl si rty a všechno spolykal. Byl tak sexy, a já po něm toužil ještě víc než na začátku.
Začal se pomalu zvedat a přitom mě stále propaloval pohledem. Na sucho jsem polkl. Věděl jsem, že teď přijde ta méně příjemná část. Normálně se na to těším, ale nemám s sebou nic, čím by mě připravil a ze svých zkušeností vím, že sliny na to nestačí. On jakoby vytušil na, co teď myslím, mě lehce políbil na špičku nosu a povzbudivě se usmál. V tu chvíli jsem si byl na 100% jistý, že kdyby to byl někdo jiný než on, tak bych toho dotyčného nakopl se slovy "Nech si zajít chuť". Ale s ním to bylo jiné. Byl jsem si jistý, že i kdyby to bolelo sebevíc, tak by se mi to líbilo. Jo… vím, že je to dost na hlavu, ale prostě jsem ho chtěl mít v sobě.
Po všech těch úvahách jsem to už nevydržel a otočil se na něj zády. Přitom jsem dost neřestně nastavoval své pozadí. Pak už jsem jen cítil jak mi svýma, lehce studenýma, rukama přejížděl po mém zadečku. Nespokojeně jsem se začal vrtět, protože to trvalo už moc dlouho a já to nemohl vydržet. Černovlásek se jen tiše zasmál nad mou nedočkavostí a začal pomalu dráždit můj otvor. Musím říct, že to mám moc rád a jeho šikovné prstíky, ten pocit akorát stupňovali. Díky tomu jsem se začal uvolňovat a on mi tam pomalu začal zasouvat svoje prsty. Musím říct, že to docela dřelo, ale bylo to zároveň i vzrušující, takže jsem potichu sténal. Což pro něj znamenalo, že může zajít ještě dál.
Uslyšel jsem rozepnutí zipu a jemné zašustění, když jeho kalhoty sklouzly dolů… v tu chvíli děsně rajcovní zvuk. Pak začal pomalu přejíždět svým údem mezi mými půlkami. Vždy když se přiblížil k mé dírce, lehce zatlačil, ale pak přestal a pokračoval v dráždění. Dost mě tím štval. Tak jsem se začal vrtět. Jenže to se zas nelíbilo jemu, on asi byl typ co své milence, tímhle způsobem, rád mučil. Takže mě akorát pevně chytil okolo pasu. Naštěstí se nade mnou smiloval a začal do mě mírně pronikat. Dost to bolelo, ale zároveň se mi to strašně líbilo. Za sebou jsem začal slyšet jeho tiché vzdechy a chtěl jsem slyšet více, tak jsem prudce proti němu přirazil. Strašně mě to bolelo, ale ten jeho výkřik slasti za to stál a tak jsem se začal prudce proti němu pohybovat. On na nic nečekal a začal zběsile přirážet. Asi taky dlouho nikoho neměl.
Takhle jsem s nikým sex ještě neměl. Bylo to tak divoké a dravé. Žádné zbytečné něžnosti, jen čistý zvířecí pud, sex plný touhy. Začínalo se mi to líbit. Chtěl jsem to víc, rychleji, prudčeji.
"Přidej!" zasténal jsem a on tak učinil. Začal jsem cítit, jak mě můj konečník nesnesitelně pálí, ale bylo to tak úžasné. Ještě nějakou dobu vydržel v tomhle tempu, než začal hlasitě sténat, a sice v kratších intervalech, zato rychleji přirážet. Pak už jsem jen cítil jeho napnutí všech svalů, následujícím tichým výkřikem slasti a opojení.
Nějakou chvíli ve mně ještě byl a oba jsme se z toho zážitku vydýchávali, pak ze mě vystoupil a beze slova se oblékl a odešel. V tu chvíli mi to přišlo hrozně líto. Strašně moc jsem si to přál zopakovat, ale jaksi se tak nestane. A tak jsem se s povzdychem začal oblékat a vydal jsem se zpět domů. Už za půl hodiny měl přijít ten instalatér. Zase jsem vzdychl. Po tom všem jsem neměl náladu už nikoho dneska vidět.
Když jsem došel domů, dal jsem si studenou sprchu, která byla zrovna vhod, a převlékl jsem se do čistého oblečení. A hned za chvíli jsem slyšel zvonek. Pomalu jsem se vydal ke dveřím a otráveně jsem otevřel. Při pohledu na instalatéra se mi zamotala hlava a já upadl do mdlob.
Pomalu jsem se začal probouzet a první co jsem viděl, bylo, že mě někdo ovíval bílo červeným, zakulaceným vějířkem. Hned na to jsem zpozoroval majitele vějířku. Byl to ten sexy černovlásek, se kterým jsem si dneska užil, že mě ještě pořád bolí zadek.
"Ty…? Co tady děláš?" zašeptal jsem.
"Jsem opravář… a to co se stalo dneska… promiň, ale já… nešlo to zastavit…" začal nejistě. Nejspíš si moc dobře uvědomoval, že bych ho klidně mohl zažalovat za znásilnění, jenže on mě neznásilnil, vždyť jsem to chtěl.
"V pohodě." Usmál jsem se na něj.
Po chvilce mi řekl, že mezitím co jsem byl mimo, přišel soused, co se zrovna vrátil ze zahraničí a omluvil se na to, že netekla voda, ale on prý vyměňoval potrubí nebo co. To jsem přesně nepochopil, ale hlavní je, že už teplá voda teče a mám domluvený rande s tím instalatérem, co se představil jako Sasuke Uchiha.
…Konec…

1 komentář:

Děkujeme za komentář. :-)