28. října 2010

Všechno nebo nic - 9.

Autor: Nade


9. kapitola

Draco pomohl Harrymu vstát a začal ho strkat směrem ke koupelně. Ten mu nic nedaroval a za chvíli se se smíchem přetlačovali, strkali a přetahovali jako malí kluci. Přesto se jim podařilo dostat do koupelny. V proudu teplé vody se navzájem mydlili a omývali si všechna místa na těle. Nevynechali ani kousek, namydlené ruce klouzaly po kůži a způsobovaly netušené potěšení. Jejich vzrušení bylo opět hmatatelné a jejich dotyky zpomalily a zjemněly. Velmi něžně se líbali a pak si chvíli hleděli do očí.

Harry sjel svému milenci dlaní od krku až do rozkroku, kde se zastavil. Pak pomalu poklekl a k Dracovu překvapení, vzal do úst jeho již zduřelý orgán a začal mu oplácet jeho předchozí péči. Pohlédl dolů, aby viděl, jak mu to dělá a to ho tak vzrušilo, že se musel opřít o zeď, aby to ustál.
 Harry ho laskal jazykem i rty, a způsoboval tím potěšení jemu i sobě. Jednou rukou hnětl varlata a přitom jedním prstem zabloudil mezi půlky. Překvapeně zaregistroval, že i on sám se svým počínáním vzrušil natolik, že jeho přirození povstalo a dožadovalo se pozornosti.

Blonďáček cítil, co Harry dělá a ten prstík v zadnici ho strašně vyrajcoval. Možná někdy příště… Ale teď byl agresorem Draco!

„Pojď ke mně,“ přitáhl si ho a otočil zády k sobě. Harry se v očekávání opřel rukama o kachličky, mírně se předklonil a rozkročil. Nedočkavě čekal, až do něj vstoupí. Draco neváhal, roztáhl mu půlky a jedním pomalým pohybem pronikl do otvoru tak hluboko, že jeho milenec vyhekl. Pak začal prudce přirážet, jednou rukou si ho přidržoval pevně kolem pasu a druhou honil jeho penis. Tentokrát bylo jejich milování divoké a rychlé.

První vyvrcholil Harry a štědře potřísnil zeď před sebou. Draco se vzápětí mohutně udělal do něho, přitiskl se k jeho zádům a líbal ho na krk a ramena. Harry vrněl jako koťátko a Draco byl blahem bez sebe.

Opláchli se a pomalu osušili. U dveří koupelny překvapeně našli dva župany v barvách jejich kolejí. Oblékli si je a vrátili se ke krbu.

Draco se vrhl na občerstvení. „Teda já mám hlad! Ty nebudeš?“

„No jo,“ řekl Harry, přitáhl si jeho ruku a snědl jeho sousto, ale nezapomněl mu přitom olízat prsty. „Máš to dobré.“

„Vezmi si svoje a neprovokuj,“ odpálil ho s úsměvem Draco. Spořádali všechno.

„Začíná mi být chladno,“ otřásl se blonďák.

„Tak si zalezeme do postele,“ navrhl Nebelvír a už ho táhl za sebou.

„Ty nemáš dost?“ rýpl si Draco, než se zavrtali do peřin.

Černovlasý chlapec se zasmál. „Blázníš? Zítra si nesednu.“ Teď už se smáli oba.

„Já ti to pofoukám, jestli chceš,“ nabízel se šibalsky Zmijozel a přitáhl si ho do náručí.

„Radši ne, to by se asi zvrhlo. Měli bychom se spíš pomalu pakovat, zítra je pondělí a já při vyučování určitě usnu. A navíc čekám nějaký pokus ze strany Voldemorta.“

„Tušíš, co má v plánu tentokrát?“ zeptal se starostlivě Draco a chlapec mu vyprávěl, co mu řekl Brumbál.

„Popletal tě přece nemůže přinutit, nebo ano?“ strachoval se.

„Nejdřív bude asi jen naléhat, ale když to nepomůže, je bohužel schopen mě předhodit Voldemortovi bez mého souhlasu. Použije kouzla.“

„Jak z toho chceš vyklouznout?“ odhrnul mu pramen vlasů, který mu neposlušně padal do obličeje.

„Brumbál určitě najde způsob, jak ho odpálkovat,“ zadoufal Harry.

Ale to už měl Draco v hlavě vlastní plán.

Chvíli se k sobě ještě tulili a užívali si ukradené chvíle. Když byl čas odejít a oblékali se, aktivoval Harry Pobertův plánek, aby zkontroloval chodby, než vyjdou z komnaty ven. Draco jen zíral.

„Vy Nebelvíři mě pořád překvapujete.“

„No to víš, takoví jsme my,“ zašklebil se Harry, mrkl zeleným okem a společně se vydali na cestu do svých kolejí.

Než se rozloučili, zeptal se Harry s nadějí. „Kdy se zase uvidíme?“

„Neboj, to se dozvíš,“ líbnul ho blonďák na nos a odchvátal.

Nepozorovaně vklouzli do svých postelí. Draco si však ještě před tím, než usnul, nastavil magický budík. Ráno musí brzo vstávat, aby něco zařídil ještě před snídaní.

* * *

Snape vyšel ze své koupelny a oblékl se. Za chvíli byl čas na snídani. Vyrušilo ho klepání na dveře.

„Můžete mi říct, co nesneslo odkladu, že mě rušíte již tak brzy, pane Malfoyi?“ zeptal se ledově.

„Chci vás o něco požádat a skutečně to spěchá,“ naléhal Draco.

Snape ho chvíli s kamenným výrazem pozoroval, pak beze slova nechal chlapce vstoupit a zavřel za nimi dveře.

* * *

Harry byl celé dopoledne jako na trní. Co že se dozví? Jak to myslel? Navíc dnes Draco dělal, jako by ho neviděl.

„Znamená to, že dostal, co chtěl, a tím to pro něho končí?“ ptal se v duchu sám sebe. Všechno nebo nic. Včera všechno, dneska nic. Mohl to čekat, ale doufal v něco jiného.

Odpoledne si ho k sobě pozval Brumbál. Když seděl u něho v pracovně a popíjel citrónový čaj, Brumbál ho informovat o dopise od ministra Popletala.

„Takže Tom udělal to, co jsme předpokládali. Popletal se o tom sice nezmiňuje, ale ohlásil na zítra svůj příchod ve velmi důležité záležitosti, která se týká i tebe. Nejen že čtu mezi řádky, ale navíc mám své zdroje. Takže se zítra připrav. Musíme něco…“

Ozvalo se zaklepání a vstoupil Snape.

„Děje se něco, Severusi? Právě s Harrym probíráme našeho zítřejšího hosta.“

„Byl jsem pověřen tlumočit další nabídku k sňatku tady pro pana Pottera. Zdá se, že je o vás nebývalý zájem,“ dodal uštěpačně a chladně na chlapce pohlédl.

„Kdo je žadatel?“ šel Brumblál rovnou k věci a Snape místo odpovědi otevřel dveře. Vstoupil krásný blonďatý mladý muž ve svém nejlepším hábitu.

„Draco,“ vydechl překvapeně Harry.

„Tím by se ovšem situace radikálně změnila,“ usmál se Brumbál. „Ale co na to ty, Harry? Souhlasíš?“ Samozřejmě tušil, jak se věci mají.

Chlapec zrudl jako rak. Pohlédl na svého milence a ten se tvářil způsobem: Zkus odmítnout!

„Ano,“ řekl zcela zřetelně a nahlas. Ani ho nenapadlo odmítnout. Byl to splněný sen, ve který ani nedoufal. Sám by se o to neodvážil Draca požádat a od něho nic takového nečekal. Vždyť je to Malfoy, je čistokrevný.

„Pane Malfoyi,“ obrátil se Brumbál na blonďáka, „jste si jistý svým rozhodnutím?“

„Jistě! Máte snad nějaké důvody k pochybnosti?“

„Protože Harry nemá co ztratit, ale ve vašem případě je to jiné. Vaše rodina bude určitě proti,“ upřesnil stařec.

Draco kývl. „Vím o tom a jsem si vědom možných následků, ale své rozhodnutí nezměním.“

„Dobře, oba jste svolní, a protože nemáme mnoho času, navrhuji vykonat obřad hned teď. Jako hlava Starostolce mám oprávnění oddávat, takže nám nic nebrání.“

Brumbál zavolal Dobbyho a dal mu několik příkazů ohledně Harryho oblečení, slavnostní večeře a dalších podrobností. Během okamžiku se Dobby vrátil se slavnostním hábitem.

„Volal jste mě, Albusi?“ vstoupila do ředitelny McGonagalová.

„Minervo, Harry bude jistě rád, když mu budeš svědkem na svatbě,“ přivítal ji Brumbál. „Severusi, předpokládám, že to odsvědčíš svému chráněnci.“ Ten pouze pokynul hlavou.

„Můžeme začít.“

Obřad proběhl poměrně rychle, chlapci si dle pokynů ředitele vyměnili svatební sliby a pak si navzájem nasadili prsteny, které starý kouzelník přičaroval.

„Z moci mně svěřené vás tímto prohlašuji za muže a… muže,“ zazubil se stařík. „Můžete si dát první manželské políbení!“

Novomanželé si pohlédli do očí, oba rozrušením mírně zrudlí, přitiskli se k sobě a něžně políbili.

„Víš, že ti teď hrozí velké nebezpečí?“ zeptal se Harry.

„Risknu to,“ dostalo se mu odpovědi.

„Mluvíš jako Nebelvír,“ zasmál se.

„Sakra, tušil jsem, že mě zničíš!“ odpověděl mu se smíchem Draco.

Brumbál je ještě vyzval, aby podepsali pergameny, včetně svědků. Dokumenty pak kouzelnou formulí odeslal na patřičná úřední místa.

„Takže teď, chlapci,“ ozval se Brumbál, „vám půjdeme vybrat vhodné pokoje. Bradavický řád totiž pamatuje i na manželské páry a ve východní věži se vám bude určitě líbit. Pojďte za mnou.“

Novomanželé se po sobě jen překvapeně podívali a vydali se na cestu.

Ve věži jim ředitel pomáhal zařídit společné pokoje a ohromně se bavil tím, jak se hoši dohadovali a škádlili.

„Ty vůbec nemáš vkus! Ty barvy. Myslíš, že tohle můžu přežít?“ rýpal Draco.

„Když se budeš moc trápit, zabiju tě sám,“ vracel mu se smíchem Harry. „Dostaneš ránu z milosti.“

„Šlechetný Nebelvíre,“ zašklebil se Draco

Brumbálovi se spolu ohromně líbili. Oba byli fyzicky stejně silní a vypracovaní od famfrpálu. Draco byl sice dominantnější, ale Harry byl nesporně mocnější magicky.

Byli vyrovnaný pár.

5 komentářů:

  1. No...tohle chytlo nečekaný a krásný spád! Jen jsem zvědavá, jak zareaguje Voldy a starej Malfoy. To ještě bude čóro - nebo se mýlím? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Bomba :D Draco je rozhodný to sa mi páči a toto bolo najlepšie vyznanie aké mohol dať Harrymu. Som zvedavá či Toma trafí šľak. To by bolo potom po vojne :D
    ______________________________
    Zuzana

    OdpovědětVymazat
  3. tak u téhle kapitoly se od půlky culim jako něco mezi úchylem - a rozteklou fanynkou XD je ze mě troska! ^^ ale v těchto případech jsem ta troska ráda
    ******
    Darky

    OdpovědětVymazat
  4. Tie ich rošády sú krásne vtipné! Vážne sa bavím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Lidičky, PEDOBRUMBÁL! To svět neviděl. Už víme, proč si pořídil tak velkou školu. (Respektive proč začal být učitelem.)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za komentář. :-)