28. října 2010

Narutův den (Parody)

NARUTŮV DEN (autor Jutaki)

Naruto seděl na střeše svého domu a počítal minuty než se mu ta střecha propadne. Samozřejmně i s bytem! Komu by se asi podařilo dům nejdřív podpálit a pak vytopit. Samozřejmně se ho pokoušel vysušit rasenganem spojeným se svojí větrnou čakrou. Což znamenalo, že ten dům je nejen podpálený a vytopený, ale dokonce děravý jak sír po útoku myší armády. Protože si při tom zavolal pár svých klonů na pomoc. Jenže to nebylo to nejhorší v jednu chvíli ho v samým vzteku ovládl Kyuubi a svými ránami pěstí udělal díry až do kanalizace. Takže jeho dům zažil druhou potopu, až na to, že ta první byla aspoň zdraví neškodná.
Když si myslel, že to být už horší nebude tak si vzpomněl proč je vlastně schovaný na střeše. Možná to bude tím, že zapomněl vzbudit Sasukeho, který se před chvíli vzbudil sám od sebe a rovnou zahučel do jedné z těch děr když vylezal z postele.
Při tom všem sledoval vstupní dveře, kterýmy tekly proudy špinavé vody a s sebou nesly všechen ramen. V tu chvíli začal s doživotním smutkem na počest jejich ztráty. Hned jak vyplaval poslední ramen sledoval jak dveřmi proplouvá Sasuke v bezvědomí.
"Aspoň se má smrt oddálí, dattebayo!" řekl a pozoroval svého bývalého milence jak opouští bezpečnou zónu a řítí se nahý do spárů otravných pijavic, které se náhodou přichomýtly (zapomeňme na fakt, že jsou tam 24 hodin deně) a chudáček Sasík se v tuhle chvíli nemůže bránit.
"Ten prevít! Neměl mě podvádět, dattebayo!!!" zlomyslně se usmál. On to totiž udělal všechno schválně i když mu bude líto jeho bytečku a hlavně toho ramenu. Ale co! Stejnak odchází z Konohy vstříct novým dobrodružstvím.
Především odchází, protože se včera dozvěděl, že stánek s jeho oblíbeným ramenem se přestěhoval, kvůli hospodářské krizi, která teď zasáhla Konohu (lidé dodnes neví přoč jenom Konohu, možná je to kvůli dluhům nejmenované hokage).
A tak si přez rameno přehodil brašnu plnou instantního ramenu (ty co odnesla voda se tam holt už nevešly) a opatrně proklouzl branami své rodné vesnice.
Jenže ve chvýli kdy udělal druhý krok od brány, oběvil se před ním loupežník co mu hrozně připomýnal Kakashiho a utvrzolaho ho i to, že si četl Icha Icha (zrovna díl co měl jenom Kakashi, divně že?) a račal kolem sebe máchat pirátským mečíkem (pro úplnost: ten mečík je z papíru a při druhým máchnutím se rozpadl) a začal koulet jediné oko co Naruto viděl.
"Ramen nebo život!" zavolal.
"Nééééééééééé vem si život a ramen mi nech, dattebayooooooooo!" začal prosit na kolenou blonďáček a měl pomalu na krajíčku.
"Naruto! Kolikrát jsem ti říkal, že život je přednější!" říkal loupežník.
"My se od někud známe sensei?" zeptal se Naruto loupežníka.
"Samozřejmně, že ne můj žáku a naval mi ten ramen! Potřebuju něčím podplatit Iruku aby se mnou... tamto hezké dělal!!!" začal netrpělivě rvát blonďáčkovu brašu s jeho milovaným papů! A protože je Kaka... teda loupežním chytřejší začal Naruta svým mečíkem lechtat.
"Ááááááááááá to není fér!" fňukal Naruto, když přistál zadkem v blátě.
"Jo to mi povídej! Vůbec tam nemáš Irukův oblíbený ramen! Čím ho teď sakra podplatím?" mumlal si pro sebe maskovaný loupeřním a zmizel v obláčku kouře i s Narutovou brašnou.
A tak náš blonďatý Uzumaki se vydal do světa oškubaný jako slepice! Chodil po světě dlouho (5 minut) a nejednou narazil na stánek kde bylo napsáno: RAMEN PRO NARUTA ZDARMA!
Chvíli se na ty podezřelý chlápky v černých pláštích s červenými mraky díval, ale co! Ramen zdarma! Narutův sem se splnil a teď můžu v klidu umřít!!! Muhahahahaha (Pein) xD

Epilog: A co se stalo se Sasukem? Každá holka ve vesnici si z něj vzala kousek a dělala s ním tajné rytuály! *Muhahaha*

The end.

1 komentář:

Děkujeme za komentář. :-)